Inaguració de l'exposició "Desert d'amics".

Inaguració: 21 de Gener a les 19.30h al Kursaal Fleta.

Desert d’amics és un col·lecció fotogràfica realitzada per Llúcia López als campaments de refugiats saharauis en Argèlia durant un viatge que va ser organitzat per l’Associació d’amics del Poble Saharaui de Monòver. Tot el treball ha sigut després tractat amb diverses tècniques de fotografía digital, i s’ha finalitzat imprimint llenços i afegint traçats de sorra gràcies a la col·laboració artística de Remei Limorti.

Amb aquest recull de fotografies només pretenem mostrar el que vam vore les persones que vam estar en aquest viatge: la manera de sobreviure d’una gent que s’està en una terra que no és la seua i en la qual no es pot portar una vida amb dignitat.

La mostra, que ha pogut ser possible gràcies al Patrocini del Casal Jaume I de Monòver, va acompanyada per una selecció de versos dels nostres poetes que encaixen perfectament en l’actualitat d’aquest poble, Així, hem decidit prendre com a referència el poema Desert d’amics de Jordi de Sant Jordi que, malgrat estar escrit al 1424, pareix que descriga la situación d’aïllament i oblit en què es troba aquesta gent, en lluita constant per la dignitat i la independència des de fa 38 anys,

Amb això ens agradaria mostrar el nostre compromís amb la pau i la llibertat del nostre poble, del poble saharaui i de tots els pobles oprimits.

1 comentari:

  1. hola.yo me llamo ayach embarek,soy un joven saharaui de ciudad tarfaya,zona ocupada,sàhara occidental.soy el presidente de una organizacion saharaui para la resistencia pàcifica y la defensa al asunto saharaui,quiero comunicar con vosotros en las medias de comunicacion como la red social de facebook o tuenti.pido vuestra ayuda a nuestra org,ong...y pido vuestro apoyo y reconocimiento a nuestra organizacion.pàgina web: www.fidaeiualjabha.skyblog.com y www.apsi2012.skyblog.com tel.movil: 00212645906493 ayach embarek/tarfaya

    ResponElimina